Думали, що спить: у Німеччині в літаку помер росіянин з коронавірусом

Читать на русском
Автор
1039
Літак Pegasus Airlines
Літак Pegasus Airlines. Фото wikimedia.org

Як хворий чоловік потрапив на борт пасажирського літака з'ясовують правоохоронці

У Німеччині на борту літака, який здійснив переліт зі Стамбулу у Гамбург, знайшли тіло 51-річного чоловіка без жодних ознак життя. З’ясувалося, що пасажир був хворий на коронавірус.

Як повідомляє видання Spiegel, трагічний інцидент трапився ще минулого тижня, однак ЗМІ стало відомо про це лише 1 листопада.

Тіло чоловіка виявили на борту літака Pegasus у середу, 27 жовтня, після того, як борт зайшов на посадку в аеропорт Гамбурга. За попередньою інформацією, смерть 51-річного чоловіка настала під час перельоту. Оскільки він летів сам і був одягнений у захисну маску, факт його смерті залишився непоміченим. Пасажири думали, що чоловік просто спить. 

Вже після висадки усіх громадян з літака було виявлено тіло 51-річного чоловіка. Коронавірус у нього виявили вже під час попереднього огляду тіла. Також з’ясувалося, що померлий серйозно хворів.

Деякі місцеві видання повідомили, що померлий був росіянином, який жив на території Шлесвіг-Гольштайн, що на півночі Німеччини.

Зараз правоохоронці з’ясовують, як хворий коронавірусом чоловік потрапив на борт літака, адже для цього йому знадобився б негативний тест на коронавірус, свідоцтво про одужання або сертифікат вакцинації.

Чи відправлять пасажирів літака на карантин — невідомо.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, в Одесі від коронавірусу помер відомий український поет та дитячий письменник Володимир Рутковський