Тіктокери розлютили мережу хайпом на старенькій з деменцією (відео)

Читать на русском
Автор
1187
Челябінці вирішили заробити на хворій жінці
Челябінці вирішили заробити на хворій жінці. Фото mk.ru

Поки одні люди дивляться Tik Tok, щоб підняти собі настрій, інші намагаються на ньому заробити

У російському місті Челябінськ Валерія та Олександр Ошкукови вирішили заробити на своїй бабусі, яка страждає на деменцію, і зробили з неї "зірку" в Tik Tok.

Крім того, що молоді люди показують особливості життя з хворою на деменцію людиною, розповідають про всі неприємні сюрпризи, які підносить їм старенька, вони також знімають відео, які на їх погляд мають бути смішними. Олександр і Валерія намагаються заробити на хворобі жінки, продаючи сигни ("Сігна" – сленговий термін, що позначає фотографію людини разом з ім’ям або ніком іншої людини, яка написана прямо на його тілі, або на папері, також сігною є будь-який атрибут, що відноситься до людини, для якого вона зроблена, — ред.) і проводячи прямі ефіри зі страйком, на яких просять донати ("Донат" — це добровільна оплата у вигляді матеріальної або фінансової винагороди, поширена в інтернеті, — ред.).

Одне з найпопулярніших відео про стареньку з деменцією

Варто відзначити, що їх обліковий запис у Tik Tok користується популярністю — відео набирають мільйони переглядів:

Хворобу жінки висміюють у Tik Tok

Користувачі соцмережі зазначають у коментарях до відео з жінкою, що поліція та соціальні служби звернули увагу на цю родину, але, мабуть, поки це все не принесло результатів і пара продовжує висміювати стареньку.

Нагадаємо, шестеро блогерів з московського тікток-хаусу Lemonade House звинуватили засновника проекту Олександра Ісамбаєва у домаганнях. Деяким із них немає 18 років.