Піч з вибухівкою: у Росії жінка спробувала помститися сусідові за роман з дочкою (фото)

Читать на русском
Автор
Інцидент стався у місті Сольці
Інцидент стався у місті Сольці. Фото Колаж "Телеграфу"

Трагедія ледь не сталася в будинку двох господарів

У Росії неподалік Великого Новгорода мало не трапився "домашній теракт" із летальним кінцем. Чоловік, намагаючись розтопити піч, виявив у ній вибухівку.

Про подробиці повідомляє Telegram-канал "SHOT".

Інцидент стався на території міста Сольці, що у Новгородській області.

За словами 52-річного Олександра, він хотів розтопити пічку, яка розташована у підвалі будинку. Коли ж він спустився до приміщення, то побачив, що обстановка не схожа на звичну.

Вибухівка в печі
Той самий будинок на двох господарів
Вибухівка в печі - реакція 2
Фото з двору Олександра

Як пояснював чоловік, предмети не стояли на своїх місцях, а ще дивно виглядала стінка — начебто її розібрали та зібрали назад. Перевіривши все довкола, Олександр виявив зовсім несподівану знахідку — близько 800 грамів вибухової речовини.

Вибухівка в печі - реакція 3
Так виглядав підвал
Вибухівка в печі - реакція 4
Грубка, яку збиралися розтопити

Звідки взявся такий "подарунок", з’ясовує слідство. Хоча й у самого хазяїна будинку є своя версія. На його думку, поквитатися з ним вирішила теща, що не відбулася — пані, яка живе по сусідству, адже з її дочкою він якось зустрічався, та нічого не склалося.

Чи так це, невідомо. Однак сам Олександр має кримінальне минуле, пов’язане зі зберіганням вибухівки. Деталі належить встановити правоохоронцям.

Вибухівка в печі - реакція 5
Небезпечний "подарунок"

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Казахстані через потужний вибух було зруйновано одне з популярних кафе — від будівлі залишилися одні тріски.