Чоловік влаштував стрілянину в мечеті Дагестану, вбито двох (фото)

Читать на русском
Автор
584
Загиблий Агіб Магомедов (на фото) конфліктував зі своїм убивцею через землю
Загиблий Агіб Магомедов (на фото) конфліктував зі своїм убивцею через землю. Фото Колаж "Телеграфу"

На місце "бійні" нападник прийшов із арсеналом зброї

У дагестанському аулі Аметеркмахи п’ятниця, 12 листопада, стала "кривавою". У місцевій мечеті був застрелений імам Абід Магомедов, ще двоє його родичів отримали поранення.

Подробиці повідомляє Telegram-канал "SHOT".

Відомо, що нападником був 62-річний місцевий житель Асадулла Рахманов. Чоловік не працював, бо вийшов на пенсію, і вже давно конфліктував із імамом через земельну ділянку. Коли слова закінчилися, в хід пішла зброя.

Стрілянина в Дагестані 12.11.2021 — аул Аметеркмахи
Аул, де сталася стрілянина

Згідно з інформацією правоохоронців, на місці кривавої стрілянини було виявлено щонайменше 13 гільз від набоїв для АК-47 і сам автомат Калашнікова зі значним запасом куль. Також Рахманов мав при собі пістолет марки "ТТ", гранатомет та, відповідно, гранати для нього.

Стрілянина в Дагестані 12.11.2021 — автомат
Нападник був озброєний АК-47
Стрілянина в Дагестані 12.11.2021 — пістолет
Не забув Рахманов і про пістолет

Імам Абід, з яким і хотів розправитися нападник, помер від отриманих поранень на місці. Ще двох — 47-річного брата загиблого та 25-річного племінника — госпіталізовано з каліцтвами різної тяжкості. Відомо, що їх терміново відправили до операційної.

Стрілянина в Дагестані 12.11.2021 — Абід Магомедов
Загиблий імам Абід

Сам убивця, до речі, отримав гідну відсіч від наймолодшої жертви — вже пораненому хлопцеві вдалося смертельно поранити стрільця в шию ножем.

Інші подробиці та обставини "кривавої бійні" у Дагестані з’ясовують місцеві правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що в Баку чоловіка було вбито через висловлювання в інтернеті — кривдник призначив зустріч і прийшов на неї з ножем.