"Тормоза відмовили, йо-майо": під Москвою фура влаштувала ДТП із десятком машин (відео)

Читать на русском
Автор
1254
За принципом доміно зіткнулися близько десяти легковиків
За принципом доміно зіткнулися близько десяти легковиків. Фото Колаж "Телеграфу"

Рятувальники запросили дві машини "швидкої допомоги"

Вечір неділі, 5 грудня, у передмісті Москви сталося масштабне ДТП, учасниками якого стало не менше десяти автомобілів. Винуватцем зіткнення виявився водій фури.

Подробиці та відео з місця подій опублікували у Telegram-каналі "Mash".

Згідно з попередньою інформацією, інцидент стався на 22-му кілометрі Сімферопольського шосе.

Сімферопольське шосе в Москві на карті
Сімферопольське шосе у передмісті Москви

Якоїсь миті водій фури не впорався з керуванням автомобіля, після чого зіткнулася з легковим автомобілем. За свідченнями очевидців, ним виявився зелений "Ауді".

Далі був ефект Доміно — перш ніж фура зупинилася остаточно, вона по дотичній зачепила ще близько десяти легкових автомобілів і вантажівку.

Через те, що сталося, перекрито цілих три смуги шосе, рух у бік Москви доволі ускладнений.

ДТП на Сімферопольському шосе у Москві 5 грудня

Завдяки відео можна зрозуміти, що додаткові проблеми для водіїв створює ще й не надто хороша погода — асфальт мокрий, що для автомобілів із літньою гумою може бути небезпечним.

Спочатку повідомлялося, що у водія фури начебто стався епілептичний напад. Проте вже невдовзі стало відомо, що з ним усе гаразд, а причина ДТП – відмова гальм.

Більш офіційну інформацію мають повідомити правоохоронні органи. Поки що говорять про двох постраждалих — принаймні саме дві "швидкі" рятувальники попросили на місце події.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що схожу "гармошку" зібрали і в Україні — щоправда, у Дніпрі в ДТП потрапило лише чотири автомобілі за раз. Подробиці інциденту дізнавайтесь у нашому матеріалі.