Актор з "Вулиць розбитих ліхтарів" та "Мажора" помер від тяжкої хвороби

Читать на русском
Автор
712
Вадим Лобанов
Вадим Лобанов. Фото starhit.ru

Актор боровся із хворобою кілька років

Російський актор Вадим Лобанов помер у Санкт-Петербурзі на 82-му році життя. Він прославився ролями в "Майстері та Маргариті", "Вулицях розбитих ліхтарів" та "Мажорі".

Як передає видання Starhit, Лобанов помер у середу, 22 грудня від тяжкої хронічної хвороби, на яку страждав останні роки свого життя. За даними деяких джерел, причиною смерті актора став рак.

Відомо, що в останні роки життя актор очолював кафедру театрального мистецтва у державному університеті Санкт-Петербурга. А буквально два роки тому, відзначивши 80-річчя, пішов із театру "Балтійський дім".

За часи своєї творчої діяльності Лобанов зіграв ролі у фільмі "Сімнадцять миттєвостей весни", картині "Сталінград", а також у серіалах "Агент національної безпеки", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Мажор", "Шторм". Остання роль актора була у серіалі "Останній міністр".

Помер актор Вадим Лобанов - причиною смерті став рак
Вадим Лобанов у фільмі "Сталінград"
Помер актор Вадим Лобанов - причиною смерті став рак
Вадим Лобанов у серіалі "Майстер та Маргарита"

Раніше "Телеграф" повідомляв про смерть радянського режисера Сергія Соловйова, який зняв фільми "Асса", "Чорна троянда — емблема печалі, червона троянда — емблема кохання", "Сто днів після дитинства", "Рятувальник" та інші.