Їхали до окупованого Донецька: під Ростовом — жахлива ДТП, троє загиблих

Читать на русском
Автор
4200
Мікроавтобус намагався влетіти під фуру ззаду
Мікроавтобус намагався влетіти під фуру ззаду. Фото Колаж

Очевидці стверджують, що вина лежить на водієві мікроавтобуса, який помер у аварії

Вночі з 25 на 26 грудня в Ростовській області сталася моторошна аварія, в якій зіткнулися мікроавтобус із пасажирами та КамАЗ. Під час зіткнення в маршрутці перебувало дев’ять людей, троє з них померли на місці.

Подробиці передає Telegram-канал "Типичный Донецк".

Повідомляється, що всі, хто їхав у мікроавтобусі, були жителями окупованого Донецька. Трасою М4 вони здійснювали поїздку з Москви якраз на територію ОРДЛО.

Очевидці стверджують, що винуватцем автокатастрофи був водій мікроавтобуса. Він не зумів витримати дистанцію з вантажівкою і буквально влетів під її задню частину. В результаті такого зіткнення і сам водій, і його двоє пасажирів (чоловік і жінка), які, вочевидь, перебували на передньому сидінні, померли на місці.

Ще шестеро людей, також донеччани, зараз госпіталізовані до лікарні з різними травмами. Про стан водія КамАЗу не повідомляється.

Відео з місця події містить відверті кадри (в т.ч. зображення тіл загиблих), тому з правил цензури ми не публікуємо їх на сайті. За бажання ознайомитися з роликом можна в нашому Telegram-каналі "Telegraf Black".

Зазначимо, що багато користувачів мережі щиро співчувають через те, що сталося. При цьому знайшлися і ті, хто почав захищати водія фури, і ті, хто заступився за загиблого шофера мікроавтобуса. Дехто також щиро здивувався, що до Донецька з Росії не ходять потяги, що зайвий раз доводить — багато людей абсолютно не зацікавлені в тому, щоб визнати факт війни, котра триває між Росією та Україною вже восьмий рік.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про ще одну дорожньо-транспортну пригоду з фурою, яка сталася напередодні в Миколаєві. На жаль, з вантажним автомобілем не зміг розминутися легковик, який від удару буквально рознесло на дві частини. Без загиблих не обійшлося.