У Росії чоловік отримав у спадок квартиру з небезпечним подарунком (фото)

Читати російською
Автор

Яким чином небезпечний предмет потрапив у помешкання можна лише здогадуватись

У Росії чоловік отримав у спадок квартиру із "смертельним подарунком" усередині.

Як повідомляє Telegram-канал "Shot", окрім старого мотлоху новий власник виявив у помешканні величезну артилерійську міну.

Попередньо відомо, що чоловік приїхав у квартиру, яка дісталася йому у спадок після смерті бабусі з дідусем. Під час прибирання в помешканні, яке знаходиться у багатоповерховому будинку, розташованому у провулку Малий Власівський, що у Москві, він випадково помітив на захаращеній підлозі дивний предмет.

Серед старовинних самоварів, каструль та іншого непотребу, там була й велика артилерійська міна, ймовірно часів Другої світової війни.

Смертельна знахідка лежала прямо на підлозі в помешканні

До квартири "із сюрпризом" довелося викликати саперів. Фахівці вибухотехнічної служби вилучили небезпечний предмет та знешкодили його за межами населеного пункту.

Для уникнення трагічних наслідків до квартири викликали вибухотехніків /https://t.me/shot_shot/33580

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Росії рецидивіст познущався з доньки своєї співмешканки: чоловік зґвалтував нещасну дівчину, а після сховався від правоохоронців на дереві, аби уникнути покарання за те, що скоїв. Як вдалося встановити слідчим, неадекват перебував у нетверезому стані та під діями наркотиків.