Можуть завалитися сходи: 300-кілограмова росіянка не виходить із дому (відео)

Читать на русском
Автор
2272
Ксенія Мохова важить 300 кілограмів
Ксенія Мохова важить 300 кілограмів. Фото Телеграф

Для того, щоб лягти на стіл хірурга, жінці потрібно скинути не менше сотні кілограмів

Жителька одного з російських міст мріє пройти операцію по зниженню ваги, але зараз плани жінки є нездійсненними, адже допомогти їй можуть лише у Санкт-Петербурзі, куди через надлишкову вагу вона потрапити не може.

Як повідомляє Telegram-канал "Mash", вага Ксенії Мохової почала збільшуватися ще в підлітковому віці та до 22-х років вона становила вже 125 кг. Зараз росіянці 30 і вона вимушена "носити" на собі неймовірний тягар вигляді 300 кілограмів.

За словами Ксенії, вже другий рік вона не виходить з дому, адже боїться, що старі сходи в будинку, де вона проживає, просто рухнуть під її вагою.

Під час консиліуму в МОЗ Ксенії повідомили, що тутешній лікар може прооперувати її за квотою, але до нього черга. У грудні минулого року, чоловік трагічно загинув.

Тепер жінка розраховує лише на допомогу пітерських медиків, проте дістатися до іншого міста з такою вагою вона не може. Для перельоту їй потрібно скинути хоча б сотню кілограмів.

Зараз Ксенію підтримує її 14-річна донечка, яка порається по господарству і допомагає у всьому мамі. Разом вони намагаються тренуватися, аби жінка схудла та все ж вирушила до Пітера, аби здійснити свою мрію по схудненню.

Жінка скаржиться на зайву вагу, яка заважає їй повноцінно жити

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Росії чоловіку у спадок дісталась "замінована" квартира. Під час огляду та прибирання в помешканні, спадкоємець виявив прямо на підлозі серед купи непотребу величезну артилерійську міну. На допомогу довелося викликати вибухотехніків.