У неблагополучній сім’ї в РФ зникла однорічна дівчинка — у печі її матері знайшли обгорілі кістки

Читать на русском
Автор
4586
Маленькій Ангелині на момент зникнення було лише 1,5 роки
Маленькій Ангелині на момент зникнення було лише 1,5 роки. Фото Колаж "Телеграфу"

Дівчинку вже залишали одну на кілька днів, а після мати заявила, що маля зникло безвісти

У Новгородській області РФ відбулася кричуща історія в багатодітній сім’ї. Мати вісьмох дітей 25 січня заявила про зникнення півторарічного малюка, після чого у банній печі знайшли фрагменти людських кісток.

За інформацією місцевих Телеграм-каналів, трагедія сталася в місті Холм. До поліції звернулася 34-річна мати дівчинки Крістіна Богданова та її співмешканець, 22-річний Спартак Бушуєв, які заявили про зникнення маленької Ангеліни.

Ангелина Богданова
Зникла Ангеліна

За словами матері, увечері вона пішла в лазню, щоб випрати білизну, залишивши дитину на ліжку в будинку. Не було її нібито близько години, проте після повернення Ангеліни не виявилося, а вхідні двері були не зачинені.

Втім, Богданова та її співмешканець плуталися у свідченнях: чоловік заявив, що теж був у лазні, у той час, як його пасія стверджувала інше. Жінка сильно нервувала, але не плакала. З огляду на це, а також той факт, що мати нещодавно покинула всіх вісьмох дітей самих і на кілька днів поїхала до Москви (через це старших напередодні цієї трагедії забрали органи опіки, Ангеліну залишили матері через малий вік), поліція влаштувала максимально ретельну перевірку будинку. На жаль, у тій самій лазні, де нібито стирала Крістіна Богданова, знайшли фрагменти кісток, що згоріли.

І мати дівчинки, і її співмешканця вже заарештували, а у поліції відкрили кримінальну справу за статтею "Вбивство". Кістковий матеріал направили на експертизу, однак, ймовірно, він є останками маленької Ангеліни. Продовжується розслідування.

Кристина Богданова
Заарештована мати зниклої дівчинки
Спартак Бушуев
У спаленні дитини підозрюють і співмешканця матері

Нагадаємо, у російській Костромі, де пара педофілів жорстоко зґвалтувала та вбила 5-річну дівчинку Вероніку Ніколаєву, відкрили ще одну кримінальну справу — стосовно копів.