У збитих російських пілотів не розкриваються парашути: що це може говорити

Читать на русском
Автор
5819
Збитий над Україною російський літак
Збитий над Україною російський літак

Очевидно, режим путіна не хоче залишати живими цінними свідками

У збитих над Україною пілотів окупантів не завжди розкриваються парашути, що може свідчити про те, що росія не хоче залишати їх живими після збиття.

Цікаві деталі розповіли у пресслужбі ГУР Міноборони.

Там зазначили, що днями українські ППО збили черговий Су-25, пілот якого встиг катапультуватись, але живим приземлитися вже не зміг.

"Цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут", — йдеться у повідомленні.

Наразі експерти проводять вивчення цього випадку, проте, за попередніми даними, парашут не розкрився через те, що перед вильотом його неправильно уклали.

Зазначається, що цей випадок може здатися парадоксальним, однак якщо врахувати, що кожен із цих пілотів, які скидають бомби на житлові будинки, є військовим злочинцем, то віддати його до рук правосуддя означає пролити світло на злочини путінського режиму.

Як повідомлялося раніше, в Росії нарешті визнали, що послали на самогубну місію із захоплення України солдатів-строковиків. Однак це там списали на недбалість керівництва і почали, за старою доброю традицією, шукати крайніх.

Водночас в Україні вирішили з цим допомогти та почали показувати відео полонених російських окупантів, які до цього служили по призиву.