Ось вам ваші призовники: в Україні опублікували відео полонених російських оккупантів

Читать на русском
Автор
3733
Полонені російські солдати призовної служби
Полонені російські солдати призовної служби

Росіянам показали заяви призовників, які потрапили в полон в Україні.

Після двох тижнів, що минули з початку військового вторгнення росії в Україну, країна-окупант таки визнала, що посилає на забій своїх призовників, хоча до цього керівництво росії категорично це спростовувало. Кривавий диктатор володимир путін навіть пригрозив притягнути тих, хто відправив їх у бій, до кримінальної відповідальності, що було схвально сприйнято в самій Україні.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі радник голови МВС Антон Геращенко.

"Похвальна ініціатива! Підтримую! І допомагатиму, публікуючи свіжі відео солдатів-строковиків, що потрапили в полон", — написав він.

Також він прикріпив до своєї посади заяви двох таких полонених росіян.

"Почнемо із солдата Безлера Артема Олексійовича, 27 лютого 2001 року народження. На момент вторгнення йому не було і 21 року", — написав він.

"Урусов Микита Олексійович, 05 травня 2000 року народження. 21 рік", — написав Геращенко та прикріпив заяву другого призовника.

Радник міністра підкреслив, що обидва російські солдати перебувають у полоні в Україні та до них добре ставляться, проте якщо окупанти продовжать обстрілювати мирні міста, то вони можуть загинути від дій своїх же товаришів по службі.

Як повідомлялося раніше, 9 березня група російських полонених виступила на пресконференції для ЗМІ та закликала своїх командувачів припинити вести бойові дії проти мирної нації.