У росії не виходить із "добровольцями": Генштаб повідомив смішну цифру

Читать на русском
Автор
3272
росіяни не хочуть добровільно гинути в Україні
росіяни не хочуть добровільно гинути в Україні. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua

На всю величезну Калінінградську область росії знайшлося "аж" 17 людей, які бажають добровільно вирушити воювати з Україною.

У росії закінчуються добровольці, які б погодилися їхати в Україну на вірну смерть. Кількість так званих "добровольців" у рф просто смішна.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на сторінці у Фейсбук.

Надійне джерело новин про війну

Так, за інформацією генштабу росіяни, які зазнали значних втрат на війні з Україною, продовжують спрямовувати військовослужбовців із військових частин забезпечення, у тому числі з навчальних закладів.

Водночас росіян-добровольців бажаючих брати участь у бойових діях в Україні дедалі менше. Так, за наявною інформацією, спроби російського військового командування мобілізувати добровольців не мають підтримки населення. Зокрема, у Калінінградській області вдалося зібрати лише 17 так званих добровольців.

Раніше "Телеграф" писав про те, що російські військові, які потрапили в полон, переходять воювати за Україну. Цікаво, що насамперед на лінії фронту більшість російських солдатів хотіли б "поквитатися" з кадировцями. Російські добровольці також називають їх "ланцюговими собаками режиму Путіна".