"Є**в я всі ці медалі!" Окупанти просяться додому у страху перед ЗСУ (перехоплення)

Читать на русском
Автор
3054
Підбитий російський танк Новина оновлена 11 квітня 2022, 10:12
Підбитий російський танк. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські солдати так хочуть вирватися з війни в Україні, що відмовляються від путінських нагород.

Солдати російської армії, яка зазнає значних втрат у війні проти України, не хочуть воювати і відмовляються від нагород та медалей. Їм не потрібні нагороди ветерана спецоперації, які нещодавно вигадав путін, але дуже хочеться зберегти власні життя.

Надійне джерело новин про війну

Про це свідчить чергова перехоплена розмова окупанта зі своїм другом, опублікована Службою безпеки України.

Спецслужбовці вказують, що окупантам не потрібні нагороди "ветерана спецоперації", які нещодавно вигадав путін. У той самий час вони хочуть зберегти життя.

"Ветеран? Єб*в я всі ці медалі! Нам тут медалей наобіцяли… "Ви кожен отримаєте медаль, і за це ще гроші". А я кажу: "Ідіть ви всі нах*й! Везіть мене додому! Мені нах*й потрібні ваші медалі ", — сказав солдат Росії.

За словами одного із солдатів, він втомився від життя "в підземеллі", бо під тиском українських захисників окупанти змушені ховатися в укриттях: "Я приїду — можу на цвинтарі працювати. Живу 2 метри під землею".

Він уже не може чути звуків вибухів: "Я на кожен шурхіт реагую! Щось пролітає — одразу ховаюся. На Новий рік ніяких салютів! Я будь-якого шореху боюся!"

"Єдине, чого він чекає зараз — мирна угода між Україною та РФ", — додали в СБУ.

Увага! На відео є ненормативна лексика!

Зазначимо, що загальні бойові втрати противника станом на 4 квітня становили 18 300 осіб. Російські війська продовжують війну і готують чергову наступальну операцію на сході України.