В росії чоловік розстріляв дітей у дитсадку: подробиці

Читать на русском
Автор
9582
Як знаряддя вбивства стрілець використовував рушницю
Як знаряддя вбивства стрілець використовував рушницю

Деякі матері вже прибігли забирати своїх дітей

У Ульянівській області рф у вівторок, 26 квітня, стався трагічний інцидент у дитячому садку. Житель селища Вешкайма відкрив у місцевому дошкільному закладі стрілянину, внаслідок якої загинуло четверо людей, включаючи самого стрільця. Є жертви серед дітей.

Новину повідомляють росЗМІ, передає "Телеграф".

Чесні та оперативні новини – підпишись на наш Telegram

Відомо, що інцидент зареєстровано на території селища Вешкайма. Воно знаходиться неподалік від міста Ульяновськ.

Вешкайма на карті
Вешкайма на карті

Повідомляється, що чоловікові вдалося увійти до дитсадка "Рябинка" з парадних дверей. При цьому він штовхнув співробітницю, яка займалася збиранням ганку — жінка залишилася живою, але отримала невеликі травми.

Стрільба в Ульянівській області
Мами вже прийшли забирати своїх дітей

На другому поверсі навчального закладу стрілець звів курок своєї рушниці "Іж-27" та відкрив вогонь. Вбиті одна із нянечок, двоє дітей і сам стрілець, який наклав на себе руки після розправи над малюками. Також відомо про ще одну поранену під час стрілянини співробітницю дитсадка.

За інформацією Telegram-каналу "Baza", стрілка звуть Олександр Дронін, йому виповнилося 68 років. Таке припущення зробили поліцейські, адже рушницю, з якої стріляли, зареєстровано на цього громадянина. Причина, через яку він вирішив влаштувати криваву трагедію в дитсадку, невідома.

Слід зазначити, що у росії часто фіксуються випадки стрілянини за своїми ж співгромадянами. Більше того, є таке і безпосередньо в армії. Раніше "Телеграф" розповідав, що у Білгородській області п’яний прапорщик відкрив вогонь із табельної зброї, вбивши мінімум одного підлеглого.