"Державна таємниця": у Москві засекретили адреси бомбосховищ

Читать на русском
Автор
3487
Бомбосховище
Бомбосховище

У росії засекретили адреси бомбосховищ

У російській столиці засекретили інформацію про місцезнаходження бомбосховищ, необхідних на випадок ядерного удару.

Як повідомив у своєму телеграм-каналі депутат московської міської ради від КПРФ Євген Ступін, у разі настання "години Х" ніхто з мешканців навіть не знатиме куди йти.

"У зв’язку з тим, що держпропаганда та окремі депутати періодично погрожують іноземним державам ядерними ударами, очевидно, що зростає ризик завдання по Москві ударів у відповідь", — написав він.

За його словами, він спробував дізнатися про розташування ядерних бомбосховищ у чотирьох районах міста, де проживають його виборці. Однак у відповідь заступник міського голови повідомив йому, що розташування цих об’єктів є "державною таємницею".

Ступін додав, що у разі виникнення ризиків ядерного удару по Москві ніхто з мешканців міста не знатиме, де їм ховатися. Після цього він пообіцяв, що звернеться до прокуратури, щоби з’ясувати причини такої таємничості.

Як повідомлялося раніше, російські політики та пропагандисти неодноразово смакували тему ядерної війни. Так нещодавно заступник секретаря Радбезу рф дмитро медведєв вкотре видав гнівний пост у соцмережах і заявив, що "палець путіна" завжди знаходиться на "червоній кнопці", а тому погрожувати росії трибуналом ніхто не сміє.