У росії вдруге за тиждень намагалися спалити центр збору допомоги окупантам України (фото)

Читать на русском
Автор
3215
Серйозних збитків не завдали
Серйозних збитків не завдали

У приміщенні розбили вікно і кинули ганчірку, просочену горючою сумішшю

У російському Новосибірську двічі намагалися спалити центр, де збирають гуманітарну допомогу для російських військових. Цього разу спробу провели за допомогою палаючої ганчірки.

Про це повідомляє новинний Telegram-канал Shot. Повідомляється, що сталася НП близько четвертої ранку за місцевим часом (близько 23 за Києвом).

У приміщенні ресурсного центру організації "Активне місто" розбили скло. Всередину кинули палаючу тканину. Вона потрапила не на горючий предмет, а на бетонну підлогу і спрацювала сигналізація. У кімнаті був Музей бойової та трудової слави Радянського району, який практично не постраждав.

Наслідки підпалу в Новосибірську
Наслідки підпалу в Новосибірську
Наслідки підпалу в Новосибірську
У цьому будинку збирають гуманітарку для оккупантів
Новосибірськ підпал Новоморська 12
Частково пошкоджені меблі

Ганчірку загасили працінивники приватної охорони, що прибули на виклик. Того, хто вчинив спробу підпалу, шукають. У цьому центрі не лише збирають допомогу для російських окупаційних військ, а й плетуть маскувальні сітки.

Новосибірськ на карті
Новосибірськ на карті дуже далеко від України

У Новосибірську та околицях тим часом зростає кількість загиблих у війні в Україні. За імперські інтереси влади життя віддала десятки росіян із цього віддаленого регіону.

Як раніше повідомляв "Телеграф", їхня кількість зросла досить вагомо. Наприкінці лютого масове прибуття трун із окупантами зафіксували в аеропорту.