Шопінг, розваги і компанія Меладзе: дружина заступника шойгу тусить у "ворожому" Куршевелі

Читать на русском
Автор
3481
Світлана Іванова
Світлана Іванова. Фото Колаж "Телеграфу"

Дружина заступника шойгу дотепер не потрапила під санкції ЄС, тому може дозволити собі вартісний відпочинок

На елітному курорті у горах Франції помітили дружину заступника міністра оборони росії Тимура Іванова. Світлана розважається у Куршевелі спільно з іншими російськими "зірками" і займається шопінгом у бутіках, поки її чоловік атакує мирні українські міста.

Про це йдеться у черговому розслідуванні журналіста Української правди Михайла Ткача."Куршевель "їхній" 2. УП знайшла російську еліту на курорті". Як повідомляється, дружину високопоставленого російського військовослужбовця зафіксували за розвагами в Альпах 8 березня 2023 року.

З матеріалу, який раніше був оприлюднений кореспондентами російського фонду боротьби з корупцією Світлана Іванова спільно зі своїм чоловіком-окупантом витрачають мільйони доларів: купують палаци, елітні автівки, вартісні прикраси тощо. Усе це явно не відповідає рівню доходів родини.

Як приклад журналісти наводять минулорічну поїздку Світлани до Парижу (Франція), куди вона поїхала на шопінг і купувала дорогі коштовності. А вже за кілька місяців, улітку, вона спільно з чоловіком оформила розлучення, проте розслідувачі переконані, що воно є фіктивним.

Вже пізніше, у перші місяці осені Тимур Іванов був внесений до санкційних списків Європейського союзу, а от його дружина західних обмежень уникнула.

"Як це можливо і чому дружина одного з керівників повномасштабного вторгнення росії в Україну і досі насолоджується життям у цивілізованому світі?", — йдеться у розслідуванні.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як заступник міністра оборони росії олексій криворучко придбав квартиру у США, куди вивіз своїх дочок.