У Ленінградській області росії паніка через таємниче НЛО - поруч найбільша атомна станція

Читать на русском
Автор
1906
У рф помітили ще один літаючий об'єкт
У рф помітили ще один літаючий об'єкт. Фото Колаж "Телеграфу"

Походження обєкта поки залишається невідомим

У небі над Ленінградською областю росії, де розташована найбільша атомна електростанція рф, помітили невідомий літаючий об'єкт. В регіоні оперативно оголосили тривожний сигнал "Режим".

НЛО у росії, карта
Невідомий об`єкт рухається поряд із російською АЕС

Про це у середу, 5 квітня, повідомляють росЗМІ, зазначивши, що куля невеликого розміру рухається на висоті приблизно у 10 тисяч метрів зі швидкістю у 200 кілометрів на годину.

Також відомо, що у російському регіоні одразу оголосили сигнал "Режим", який означає вимогу припинення порушення порядку використання повітряного простору російської федерації.

Варто зазначити, що "НЛО" було помічено поряд із найбільшою у росії Ленінградською АЕС, що розміщена у місті Сосновий Бор (а 35 км західніше межі Санкт-Петербурга).

Водночас російська інформагенція ТАСС, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що сигнал "Режим" у рф не вводили. Натомість додали, що за об'єктом уважно слідкують військові.

"Невідомий об'єкт рухається зі швидкістю вітру — це означає, що він не має двигунів, тобто це не дрон, не літак. Тому не було підстав для сигналу "Режим". Ми стежимо за ситуацією, а наша система ППО повністю готова до дії у разі потреби", — розповів співрозмовник.

Нагадаємо, що у перші тижні березня населення Ленінградської області вже підіймали на вуха через невідомий повітряний об'єкт, який посеред ночі зафіксували у небі над Виборзьким районом. На високій швидкості він пролетів над російським селищем Прибилове.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як над Тульською областю росії помітили "НЛО", після чого літальний апарат раптово впав між населеними пунктами Петрівське та Маловель.