У москві палає ТЕЦ, пожежі присвоєно 1 ранг складності (відео)

Читать на русском
Автор
4592
ТЕЦ-16 у москві
ТЕЦ-16 у москві. Фото Вікіпедія

У будівлі обвалився дах

У москві обрушилося перекриття у котельні ТЕЦ-16 по вулиці Хорошівській. На місці події зараз відбувається горіння у трьох котлах. У мережі вже назвали попередню причину займання.

Про це у четвер, 26 жовтня, повідомляє Telegram-канал Mash. При пабліку опублікували відповідне відео.

"Горить газопровід на території московської ТЕЦ-16 на 3-й Хорошівській вулиці. Біля будівлі вже обвалився дах. Все заволокло чорним густим димом. Пожежі присвоєно 1 ранг складності", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що загальна площа пожежі – 20 квадратних метрів. Усі співробітники встигли евакуюватись. Точна причина займання поки що невідома. Попередньо всередині будівлі спалахнув газопровід.

У Telegram-каналі SHOT пишуть, що на місці події працюють екстрені служби.

"Зараз рятувальники чекають, коли на території ТЕЦ буде повністю відключено електроенергію, після чого почнеться гасіння пожежі", — зазначили у пабліку.

Водночас в іншому пабліку, посилаючись на інформацію ПАТ "Мосенерго", повідомляють, що обвалу покрівлі не було. Електро- та теплопостачання споживачів не порушено. Крім того, там зазначили, що евакуація не проводилась і постраждалих внаслідок пригоди немає.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Санкт-Петербурзі зайнявся холодокомбінат. Пожежі було надано другий ранг складності.