Бєлгороду було не до сну: лунали вибухи, є перебої зі світлом (відео)

Читать на русском
Автор
1757
Бєлгород регулярно піддається атакам
Бєлгород регулярно піддається атакам. Фото Колаж

Росіяни думали, що розв’язана ними війна торкнеться лише українських території, але ні

Поки росіяни в ніч проти 17 січня атакували Одесу, їхній Бєлгород також зазнав удару. За словами місцевої влади, над областю нібито було збито 7 БПЛА і не лише.

"У Бєлгородському районі є пошкодження у житловому секторі — пошкоджено скління у житловому будинку, покрівля, сталося займання господарської споруди. В одному з селищ сталося відключення електрики", — повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Це повідомлення він опублікував о 1:53, а вже о 4:21 Гладков написав, що над областю знову працювала ППО. За його словами, знову було збито "кілька повітряних цілей". За даними Гладкова, ніхто не постраждав, але у Бєлгородському районі пошкоджено скління у кількох житлових будинках.

Увага! На відео є ненормативна лексика

У Міноборони РФ заявили, що область нібито була атакована "із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір" та БПЛА літакового типу". Там додали, що над територією Білгородської області російська ППО нібито знищила 4 реактивні снаряди та перехопила 2 безпілотники. Важливо мати на увазі, що російська влада та офіційні джерела регулярно подають спотворену інформацію, тому реальна картина може кардинально відрізнятися від їхніх заяв.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Бєлгороді почали зміцнювати зупинки громадського транспорту. Комунальники в деяких місцях будують бетонні стіни, а деякі зупинки зміцнюють звичайними мішками з піском.