На різдвяному параді в США позашляховик протаранив натовп учасників: є жертви (відео)

Читать на русском
Автор
Різдвяний парад у Вокеші
Різдвяний парад у Вокеші. Фото www.facebook.com/cityofwaukesha

Повідомляється як мінімум про одного загиблого учасника ходи

В американському штаті Вісконсин під час різдвяного параду сталася надзвичайна подія – автомобіль на швидкості в’їхав у натовп. Повідомляється як мінімум про одного загиблого та десятки постраждалих громадян.

Як повідомляє CNN, інцидент трапився у неділю, 21 листопада, у місті Вокеша. За словами очевидців, стало відомо, що автомобіль врізався в натовп учасників різдвяного параду, а потім на місці пролунали кілька пострілів. Після того поліція розпочала переслідування зловмисника.

У США позашляховик збив учасників різдвяного параду

Як передає WDJT Milwaukee, відразу після НП розпочалася масова евакуація людей. У ЗМІ з’явилася інформація, що одна людина внаслідок наїзду автомобіля загинула, а ще близько 30 осіб отримали травми. Зазначимо, що офіційно цю інформацію правоохоронці не підтвердили.

"Автомобіль збив понад 20 людей, серед них діти... Були смертельні випадки, ми не можемо повідомити докладніше", - заявив голова поліції міста Деніел Томпсон під час брифінгу.

У США автомобіль протаранив натовп учасників параду

У поліції Вокеші також закликали місцевих жителів уникати відвідувань центральної частини міста. Крім того, щонайменше на один день у місті будуть закриті навчальні заклади та автодороги у центрі.

Чи був наїзд на учасників різдвяного параду випадковою подією чи спланованою атакою — доведеться з’ясувати поліції.

У США автомобіль протаранив натовп учасників параду

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в американському штаті Мічиган сталася авіакатастрофа, жертвами якої стали чотири особи.