Не дочекався Байдена: у США переполох через обвалення мосту (фото)

Читать на русском
Автор
853
Міст у Піттсбурзі впав, коли по ньому проїжджали кілька автомобілів
Міст у Піттсбурзі впав, коли по ньому проїжджали кілька автомобілів. Фото twitter.com/fo2grfr

Рятувальники кажуть, що у районі відчувається сильний запах природного газу.

У Піттсбурзі (штат Пенсільванія, США) за кілька годин до прибуття в місто президента країни Джо Байдена впав міст.

Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що під час колапсу на мосту було "три або чотири" автомобілі. Про загиблих не повідомлялося, але відомо, що близько 10 людей зазнали травм. Їхньому життю нічого не загрожує, але трьох з них евакуювали рятувальники.

У районі мосту відчувається сильний запах природного газу, що свідчить про те, що внаслідок аварії було перебито газопровід.

Співробітники екстрених служб вже працюють на місці, а місцевих мешканців просять триматися якомога далі від цього району до завершення робіт із ліквідації наслідків.

Видання повідомляє, що міст обвалився буквально за пару годин до того, як до Піттсбурга мав прибути президент країни Джо Байден. Він запланував візит до міста, щоб обговорити з місцевою владою інфраструктурні проекти, налагодження нових ланцюжків постачання та пожвавлення виробництва у США.

Міст у Піттсбурзі
У США обвалився міст
Міст у Піттсбурзі
На ньому було кілька автомобілів
Міст у Піттсбурзі
Постраждали близько 10 людей

Як повідомлялося раніше, напередодні Байден провів телефонну розмову з українським президентом Володимиром Зеленським, під час якої сторони обговорили залучення інвестицій в Україну, переговори у "нормандському форматі" та проведення реформ. Водночас у мережу потрапила інформація про те, що переговори пройшли не так гладко, як очікувалося, через що в США вже зажадали оприлюднити стенограму розмови.