Американське посольство у Києві налякали російськими фейками на честь Гелловіна (відео)

Читать на русском
Автор
Американці не поскупилися на різні костюми для свята
Американці не поскупилися на різні костюми для свята. Фото Скрін із відео

Чоловік у костюмі орла здав "гарбузу-Джеку" спеціальний звіт

Американські дипломати, які працюють у посольстві США в Україні, відзначилися оригінальним привітанням до традиційного для них свята — Гелловіна.

Відеопрезент прес-служба відомства опублікувала на офіційній сторінці у Facebook.

Героями ролика стали співробітники посольства, які на честь свята прийшли на роботу в різних костюмах, що лякають (і не дуже).

Головний персонаж — орел, схожий на птаха з американського герба, встиг попити каву, привітатися з кількома колегами, а також звітувати про роботу.

До речі, саме у підготовці та документації ховається головна сіль вітання від американців. Судячи з усього, вони вважають найстрашнішими з усіх можливих історій на Гелловін не розповіді про відьом, вампірів та іншу ненависть, а російські фейки.

"Про що звіт?" — запитує "орла" чоловік у костюмі "гарбуза-Джека".

"Російська дезінформація", — звучить у відповідь.

"О жах!" — одразу реагує співрозмовник.

За понад годину після публікації відео-листівку встигло переглянути близько трьох тисяч користувачів соцмережі. Багатьом з них подібний гумор припав до смаку. Пропонуємо помилуватися костюмованим американським посольством і вам.

Привітання до Хеллоуїна від посольства США

А Хелловін відзначають уже в усьому світі. Як уже розповідав "Телеграф", до цього свята причепурився навіть всезнаючий Google.