Однорічне маля перекинуло на себе чайник з окропом: подробиці НП у Кривому Розі

Читать на русском
Автор
1817
Мама малюка відволіклася всього на секунду, але він встиг перекинути чайник на себе.
Мама малюка відволіклася всього на секунду, але він встиг перекинути чайник на себе.. Фото Відкриті джерела

Дитина отримала опіки різного ступеня тяжкості: найбільше постраждали шкіра стегна та плеча

Напередодні Різдва, 6 січня, на півночі Кривого Рогу в Тернівському районі (дивись на карті нижче) в одній із квартир трапилася НП. Однорічне маля перекинуло на себе чайник з окропом.

Як повідомляє місцеве ЗМІ "Перший міський", нещасний випадок стався близько 10:00 ранку на вул. Повзунова. Відомо, що хлопчик, якому всього рік, будучи на кухні, потягнувся за чайником, який щойно закипів, і перекинув окріп на себе. Мама малюка не залишала його, проте відволіклася всього на секунду — на жаль, цього виявилося достатньо.

Медики швидкої екстрено доставили дитину до міської лікарні №8. Згідно з попередньою інформацією, місцеві хірурги діагностували у однорічного потерпілого опіки першого та другого ступеня: найбільше вражена шкіра стегна та плеча. Найближчими днями малюк буде у лікарні у супроводі мами.

В Кривом Роге малыш опрокинул на себя чайник с кипятком
НП сталася у квартирі на Ползунова у Кривому Розі

Нагадаємо, на Харківщині поблизу сіл Іванівка та Волохів Яр у ДТП загинула шестимісячна дівчинка. Вона не була пристебнута, в авто не було спеціального дитячого крісла, і вона була на задньому сидінні авто одна.