У Києві в квартирі, забитій мотлохом до стелі, знайшли трьох малюків: фото вражають

Читать на русском
Автор
10127
Діти жили у жахливих умовах – серед непотребу
Діти жили у жахливих умовах – серед непотребу. Фото Колаж "Телеграфу"

Знайдені діти — погодки: старшому всього три роки, середньому — два, а молодшому — трохи більше року

У Києві в одній із квартир на Оболоні знайшли трьох маленьких дітей, які перебували у горах сміття без батьків, та ще й під наглядом п’яного стороннього чоловіка.

Як розповіли в облуправлінні поліції, їхні співробітники вирушили у квартиру на вул. Тимошенка після того, як хтось із мешканців повідомив про бійку там.

Після приїзду патрульні та медики побачили гори мотлоху, які височіли до стелі у всіх трьох кімнатах, а також трьох малюків, що лежали на ліжку. Всі діти — погодки: старшому лише три роки, середньому — два, а молодшому — трохи більше, ніж рік.

Ні батька, ні матері вдома не було. А за малюками дивився чоловік у стані алкогольного сп’яніння, який назвався родичем.

Дітей одразу ж відвезли до лікарні. А співробітники ювенальної превенції Оболонського управління поліції та представники служби у справах дітей та сім’ї ухвалили рішення про тимчасове вилучення малюків. Щодо матері склали протокол за "невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язки щодо виховання дітей". Подальшу долю дітей вирішать працівники соцслужб.

В Киеве изъяли троих детей
Співробітники соцслужб були шоковані побаченим

Нагадаємо, в Новгородській області РФ відбулася кричуща історія в багатодітній сім’ї. Мати вісьмох дітей 25 січня заявила про зникнення півторарічного малюка, після чого у банній печі знайшли фрагменти людських кісток.