Успішна кар`єра, бізнес та донька-студентка: що відомо про трагічно померлого боксера Вірчіса (фото)

Читать на русском
Автор
5999
Боксер Володимир Вірчіс
Боксер Володимир Вірчіс. Фото https://realist.online/

Що стало причиною смерті з'ясовуватимуть правоохоронні органи

У п'ятницю, 28 січня, відомого українського боксера Володимира Вірчіса, більше відомого під псевдонімом "Мисливець", знайшли мертвим. За попередньою інформацією важкоатлет пішов з дому у четвер і назад не повернувся. Зараз у ЗМІ шириться інформація, що спортсмен наклав на себе руки, адже останнім часом перебував у депресивному стані через певні проблеми із бізнесом. Остаточну версію повідомлять правоохоронні органи.

Володимир Вірчіс, боксер

Інформація про це була оприлюднена на сторінці пабліку "Український бокс. Перезавантаження" у соцмережі.

Що відомо про Вірчіса

Український боксер-професіонал був важкоатлетом. На ринзі мав прізвисько "Мисливець". Його першим боєм став поєдинок у 1999 році з Андрієм Олійником. Серед двох десятків своїх перших виступів, 17 з них він завершив достроково — нокаутом суперників.

Володимир Вірчіс народився у 1973 році в Новій Каховці. Ще з підліткового віку він мріяв стати спортсменом, тож почав займатися боксом.

На рингу Вірчіса називали "Мисливцем"

Кар'єра

  • З 2003 по 2004 рік спортсмен став інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією IBF серед важкоатлетів.
  • З 2005 до 2006 року мав статус інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.
  • У 2007 році Вірчіс став переможцем у бою з італійцем Паоло Відоца, що допомогло завоювати йому чемпіонський титул EBU в хевівейті.
  • Загалом українцю вдалося здобути 26 перемог у 28 боях. 21 з них він завершив достроково — нокаутом.
Один з поєдинків Вірчіса

Після того як Володимир Вірчіс все ж вирішив покинути спорт, він започаткував власний аграрний бізнес та відкрив ферму на Херсонщині, — пишуть novyny.live.

Тривалий час боксеру приписували романи з багатьма відомими українськими жінками, в число яких попала і гімнастка Лілія Подкопаєва.

Лілія Подкопаєва

Успішна спортивна кар'єра допомогла боксеру стати доларовим мільйонером, адже надходження від поєдинків та систематична участь у різноманітних рекламах принесли йому понад 2 млн доларів.

Варто відзначити, що у 48-річного померлого Володимира Вірчіса залишилася дружина Ірина та донечка-студентка — Аміна.

Вірчіс з дружиною та донькою

Раніше "Телеграф" повідомляв, що про те, що у померлого Вірчіса могли бути серйозні проблеми, які спровокували його до непоправного кроку, свідчить й те, що перед засіданням по справі щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк, спортсмен вимагав "повернути борги" у Владислава Мангера, на що останній попросив боксера "не влаштовувати йому сцен".