Легенду українського боксу Володимира Вірчиса знайшли мертвим: перші подробиці смерті

Читать на русском
Автор
3850
Володимир Вірчис помер 28 січня
Володимир Вірчис помер 28 січня. Фото Колаж "Телеграфу"

Джерела вказують, що боксер покінчив з життям самогубством.

Відомого боксера Володимира Вірчиса у п'ятницю, 28 січня, знайшли мертвим. Йому було лише 48 років.

Про це повідомили джерела "Телеграфу".

За попередньою інформацією, колишній чемпіон Європи з боксу у надважкій вазі наклав на себе руки. Останнім часом, стверджують його знайомі, чоловік перебував у депресії й мав проблеми з бізнесом.

Востаннє українського боксера, якого на ринзі називали "Мисливцем", бачили у четвер, 27 січня, коли він вийшов з власного дому і не повернувся. А вже зранку у п'ятницю, 28 січня, його знайшли мертвим.

На проблеми Вірчиса у бізнесі вказує і той факт, що перед засіданням у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, яке відбулося 27 січня, боксер мав досить емоційну розмову з підозрюваний Владиславом Мангером. Зокрема, вимагав у останнього повернути борги, на що Мангер попросив "не влаштовувати сцен".

Нагадаємо, що Володимир Вірчис виступав на професійному рингу у 1999-2009 роках. Його називали Мисливцем. За свою кар’єру у 28 боях виборов 26 перемог, у тому числі 21 – нокаутом. Був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003-2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005-2006) та чемпіоном Європи EBU.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Росії після брутального нокауту та 10 днів у комі помер боксер-професіонал Арест Саакян.