Намагалася втекти, але була вбита пострілом у голову: на Полтавщині фермер застрелив молоду дружину (фото)

Читать на русском
Автор
6153
Чоловік, поховавши батька, взяв додому рушницю та вбив дружину
Чоловік, поховавши батька, взяв додому рушницю та вбив дружину. Фото Відкриті джерела

Без матері та батька внаслідок сімейної драми залишився маленький хлопчик

У Миргородському районі Полтавської області сталася трагедія у родині фермера. 45-річний мешканець містечка Заводське (дивіться на карті нижче) Олег Білаш, щойно поховавши батька, застрелив свою молоду дружину, залишивши сиротою маленького хлопчика.

29-річну Євгенію було вбито в ніч на 9 лютого, проте подробиці її смерті стали відомі тільки зараз. Як повідомляє OBOZREVATEL, сусіди Олега Білаша та його громадянської дружини говорять про пару лише добре: мовляв, не сварилися, виховували спільного сина, були працьовитими, мали багато техніки для польових робіт. У глави сімейства нібито була лише одна вада — пристрасть до алкоголю. Мовляв, саме тому розпався перший шлюб Олега, від якого чоловік має дорослого сина.

Олег Билаш убил жену
У дворі Білаша багато техніки

З Женею Олег жив у цивільному шлюбі та вирощував маленьку дитину. ЗМІ, посилаючись на сусідів, пише, що ладило подружжя добре, проте нещодавно в сім’ї трапилося нещастя — у Білаша помер батько. Поховавши його, Олег навіщось забрав додому батьківську рушницю, з якої і було застрелено 29-річну жінку.

"Що там сталося в них тієї ночі, знають тепер тільки вони. Щойно пройшли поминки, Олег був п’яний. Може, ревнощі зіграли в ньому. Може, поганий характер. Але тіло дружини знайшли в коридорі. Він вистрілив їй прямо в голову”, – розповіла сусідка сім’ї.

Після вбивства дружини Олег сам зателефонував до поліції та зізнався у скоєному, після чого був заарештований. У поліції цю справу розслідують за статтею "Умисне вбивство", яка передбачає до 15 років ув’язнення.

Щодо маленького хлопчика, який втратив і матір, і батька, його забрала до себе тітка — сестра загиблої Євгенії.

В городе Заводское Олег Билаш убил жену
Місто Заводське Полтавської області

Нагадаємо, у Дніпрі допомагають маленькій дівчинці, мати якої була застрелена пострілом у голову солдатом Артемієм Рябчуком під час масового вбивства на "Південмаші".