Лише кілька днів не дожив до відпустки: Україна втратила у боях з окупантами ще одного героя (фото)

Читать на русском
Автор
2123
36-річного воїна провели в останню путь
36-річного воїна провели в останню путь. Фото Facebook

Найближчими днями захисник мав поїхати на відпочинок додому, але не встиг

Поки наші захисники ціною власного життя рятують побратимів, "друга армія світу" вбиває найкращих синів України, які боронять Батьківщину від окупантів. Повідомлення про загибель нескореного героя 36-річного Івана Добродія з Рівненщини сколихнуло усіх небайдужих.

Трагічною звісткою та світлинами із похоронної церемонії у п'ятницю, 13 січня, поділилися на сторінці Рівненської міської ради, зазначивши, що український герой найближчим часом вперше планував повернутися додому. Дожити до відпустки йому не вистачило лише кілька днів. Відважний воїн Збройних сил загинув неподалік Макіївки (Луганська область).

Фото від Рівненської міської ради
У Рівному попрощалися зі ще одним українським героєм, який ціною власного життя бороним Батьківщину від окупанта

"Сьогодні Рівне провело в останню путь нашого Захисника, мужнього та нескореного Героя Івана Добродія. Вірний своєму слову, обіцянці Іван завжди виконував задумане. Саме таким він залишиться у пам’яті рідних та близьких", — йдеться у публікації.

Похорон Івана Добродія, воїна ЗСУ
В останню путь загиблого героя проводили рідні, побратими і небайдужі жителі міста

Сайт "Телеграф" приєднується до слів скорботи рідним та близьким Героя, поділяє їхній біль і схиляє голову в глибокій пошані та молитві.

Раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув відомий український активіст, майданівець, воїн ЗСУ і батько п'яти дітей Олег Юрченко.