Ворог вночі атакував Україну: в Києві було чути вибухи

Читати російською
Автор

Очікується, що російські ракети досягнуть України приблизно за годину

У ніч проти 6 червня російські стратегічні бомбардувальники Ту-95мс випустили з Каспійського моря ракети Х-101/555. Летять вони у бік України, а в Києві та області вже оголошено повітряну тривогу та працює ППО.

Про це повідомляють моніторингові групи. А в Київській обласній військовій адміністрації підтвердили, що в регіоні підвищена небезпека, мешканців столиці просять перебувати в укриттях.

Оновлено 03:55 — Моніторингові сервіси повідомляють, що ворожих цілей у повітрі немає. Останні ракети летіли в напрямку Миколаєва та Волині.

03:20. У Києві чути серію вибухів, на підльоті до столиці по цілях працює ППО.

02:40. Повідомляють про вибухи в Дніпропетровській та Харківській областях. Російські ракети вже зайшли в повітряний простір України, працює ППО. Тривога оголошена по всій країні. За попередньою інформацією, звуки вибухів – це робота ППО. Також помічені ракети над Кіровоградською та Вінницькою областями.

Оновлено 01:28. Стратегічні бомбардувальники залишили рубежі пусків ракет. Ракети увійдуть у повітряний простір України приблизно за 40 хвилин, повідомляють моніторингові групи.

Окрім ракет, у бік української столиці рухаються БПЛА. В області та місті вже працює ППО.