СБУ показала, як топить окупантів на Херсонщині та випробувала нову зброю (відео)

Читать на русском
Автор
3740
Усі цілі були успішно знищені
Усі цілі були успішно знищені. Фото Скрін із відео

СБУ успішно протестували на ворогах українську розробку

Українські воїни точними ударами знищили три човни з окупантами на Херсонщині. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зазначив, що росіянам не буде спокою ні на суші, ні у воді.

Відео атаки він опублікував у своєму Telegram-каналі. Міністр додав, що бойову місію виконали бійці спецпризначення ЦСО "А" СБУ.

На кадрах видно, як українські воїни виявили на річці три надводні човни росіян, які пливли окремо. За допомогою FPV-дронів українського виробництва "Буцефал" від компанії "Ескадрон", які для Армії дронів придбали партнери, ворог був атакований.

Крім того, під час бойового завдання на окупантах протестували українську розробку – автономну бойову частину із вибухівкою. На відео можна побачити, що випробування пройшло успішно — всі дрони прилетіли точно в ціль, а один із човнів навіть закрутився на воді від сили вибуху.

"Продовжуємо діставати окупантів як на суші, так і у воді", — резюмував Михайло Федоров і пообіцяв повідомити більше подробиць операції пізніше.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що ЗСУ вдарили по штабу окупантів під Херсоном. Внаслідок атаки загинуло багато офіцерського складу росіян.