В Одесі жінка випала з трамвая: водій намагалася відкупитися і втекти (відео)

Читать на русском
Автор
Постраждалій спочатку погрожували, потім пропонували гроші Новина оновлена 17 жовтня 2021, 13:13
Постраждалій спочатку погрожували, потім пропонували гроші. Фото Odessa Online

Пенсіонерка отримала кілька травм, але не підтримку від інших пасажирів

В Одесі літня пасажирка трамваю випала з вагона під час руху транспорту.

Подробиці інциденту, що стався 16 жовтня, повідомляє Telegram-канал "Одеса INFO".

Відомо, що постраждала пенсіонерка якраз намагалася зайти до трамваю, коли водій, не перевіривши, чи всі пасажири на місці, рушила. Через це жінка не втрималася на ногах, і трамвай поволік її за собою.

Деякі із очевидців тут же змусили транспорт зупинитися і почали розгляд. На місце події відразу приїхала швидка допомога, щоб обстежити постраждалу.

Повідомляється, що у пенсіонерки начебто діагностували вивих плеча. Згідно з іншими джерелами, вона відбулася переломом ключиці та забоєм голови. Також вона сильно перелякалася, адже лише дивом не опинилася під трамвайними колесами.

Відомо, що НП сталася в районі "Молодої гвардії" із трамваєм 3255. При цьому більшість пасажирів, хоча і будучи приблизно одного віку з постраждалою, відмовлялися виходити з вагона і вимагали продовжити рух. Очевидець зазначає, що на питання, якби подібне сталося з ними, вони реагували по-хамськи.

ДТП з трамваєм в Одесі 16.10.2021

Також відомо, що водій пропонувала пасажирці, яка випала, гроші, щоб "зам’яти" інцидент. Коли потерпіла відмовилася, працівниця трамвая намагалася виїхати, проте цьому не дали статися очевидці.

"Якби впали ті бабусі [маються на увазі інші пасажирки — ред.], то волали б як ненормальні", "Які ж все-таки жорстокі люди", "Люди кінч*ні у вагоні всі якісь. Знають про те, що трапилося, і чекають, поки трамвай переможе", "Одеська мудрість говорить: в будь-якій незрозумілій ситуації знімай на відео! Молодець, що все фіксував на камеру, а то фіг потім що доведеш..." — пишуть люди в коментарях під роликом.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що на Прикарпатті з місця злочину намагався втекти байкер, який скоїв смертельний наїзд на маленьку дівчинку. При цьому ДТП сталося на пішохідному переході.