Задихалися всі: одеситка "задула" діда-грубіяна з балончика прямо у тролейбусі (відео)

Читать на русском
Автор
5573
Через сильний запах постраждали усі пасажири
Через сильний запах постраждали усі пасажири. Фото Колаж "Телеграфу"

Коли старший чоловік виявляв агресію, його ніхто не зупинив.

Не надто приємним стало закінчення поїздки для пасажирів одного з тролейбусів за маршрутом №10 до Одеси 25 листопада. Тут молода дівчина скористалася газовим балончиком у салоні автомобіля.

Подробиці повідомили у місцевому Telegram-паблік "Ху***я Одесса".

Відомо, що початковий конфлікт почався через агресивну поведінку одного з літніх пасажирів. Йому не сподобалося, що молода дівчина спілкувалася з кимось зі знайомих по відеозв’язку.

Замість того, щоб спокійно попросити припинити це робити у громадському транспорті, чоловік почав матюкатися та плюватися у бік дівчини. Та, в свою чергу, терпіти образи не стала і попередила: якщо агресія не припиниться, вона використає газовий балончик.

Утім, невгамовний пасажир, вочевидь, не сприйняв її слова всерйоз і плюнув у неї знову. Після цього дівчина дістала балончик і бризнула йому в обличчя.

Єдиний неврахований одеситкою момент — перебування у закритому просторі та наявність інших людей. Звісно, всі, хто перебував у тролейбусі, відразу почали кашляти і плакати через особливості розпорошеного аерозолю.

Цікаво, що зрештою знайшовся лише один із пасажирів, який став на захист дівчини. Інші вимагали здати їх у поліцію і матюкали. Попереджаємо: на відео багато нецензурної лексики (18+).

Дівчина забризкала неадеквата із балончика в тролейбусі Одеси

Що сталося з дідом, на якого припав основний "удар" балончика, не повідомляється. Утім інцидент викликав немалий резонанс серед користувачів мережі. До речі, багато хто заступився саме за дівчину.

А допоки в Одесі на грубість пасажирів громадського транспорту практично не реагують, у Харкові водії самостійно "заспокоюють" п’яних дебоширів.