Убив за холодець: в Одесі 42-річний чоловік загинув через неповернену їжу (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4296
Затриманий вину визнав, але особливого каяття не виявляє
Затриманий вину визнав, але особливого каяття не виявляє. Фото Колаж "Телеграфу"

На момент трагедії і жертва, і зловмисник були під впливом алкоголю.

У вівторок, 17 січня, в Одесі стало відомо про вбивство 42-річного місцевого жителя, який отримав кілька ножових поранень в животі. Своєрідного резонансу справа набула через мотивацію вбивці — покійний начебто відмовлявся повертати позичений посуд з-під холодцю.

Подробиці повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

Інцидент трапився в одному з будинків на вулиці Юрія та Івана Липи між двома товаришами. Обидва чоловіки на момент зустрічі були дуже нетверезі, тож незабаром між ними спалахнула сварка.

Вбивство в Одесі 17 січня
Затриманий на допиті у поліції

Під час лайки 49-річний одесит поцікавився у молодшого товариша, коли той планує повернути йому посуд із нещодавнього застілля.

"Я в новорічну ніч приніс тарілку холодцю. Тому попросив повернути. Він почав бикувати", — пояснює підозрюваний.

За його словами, він не знайшов варіанта краще, крім як пірнути співрозмовника ножем кілька разів у живіт. На жаль, від отриманих поранень чоловік помер дорогою до лікарні на руках у лікарів "швидкої".

В Одесі чоловіка вбили через холодець
Поліцейські перевірили всі можливі знаряддя вбивства

Поліцейські вже вилучили ймовірне знаряддя вбивства, а підозрюваний, чекаючи подальших рішень слідства, поки що перебуває в СІЗО. За скоєння вбивства йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Зазначимо, що це вже другий випадок поножовщини в Одесі за кілька днів. Раніше "Телеграф" розповідав, що у самому центрі міста під час конфлікту з колегою загинув один із двірників. У розпал сварки його вдарили ножем, і він стік кров’ю ще до приїзду медиків.

Раніше ми також писали про жорстоке вбивство 29-річної мешканки Дніпра — її понівечили до невпізнання.