Нардеп Дубінський попався на нетверезому водінні в Одесі - ЗМІ

Читать на русском
Автор
5304
Олександр Дубінський
Олександр Дубінський

Нардеп свою причетність до інциденту не підтверджує

Представники патрульної поліції міста Одеса склали адміністративний протокол на народного депутата Олександра Дубінського, який керував автомобілем у нетверезому стані.

Відповідну інформацію, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, повідомила "Страна". Згідно з відомостями видання, патрульні зупинили нардепа у понеділок, 1 серпня, близько 22-ї години вечора на вулиці Генуезькій під час керування автомобілем Toyota Land Cruiser.

Зазначається, що на момент спілкування з правоохоронцями, Дубінський виявляв певні ознаки алкогольного сп'яніння, після чого йому було запропоновано пройти перевірку на вміст спиртних речовин у крові за допомогою "драгера", який у підсумку показав позитивний результат.

"Під час огляду на стан алкогольного сп'яніння в установленому законом порядку за допомогою спеціального приладу алкотестера "Drager", було встановлено результат – позитивний: 0,36 проміле. Дубинського Олександра Анатолійовича складено протокол серії ААД №098083 за ч. 1 ст. 130 КУпАП", — йдеться в тексті повідомлення джерела.

Варто відзначити, що нардеп Дубінський на прохання видання прокоментувати вказаний інцидент, заявив, що підтвердити цю інформацію не може та відзначив, що наразі знаходиться не Одесі, а за кермом їздить досить рідко.

"Я просто за кермом не їжджу, найчастіше", — сказав він.

Додамо, що офіційних даних щодо події ані на порталі пресслужби ГУНП в Одеській області, ані на сторінці патрульних в соцмережі, також не вказано.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що до України повернувся скандальний народний депутат Сергій Льовочкін, який покинув її ще на початку повномасштабного російського вторгнення, проте, згідно з даними ЗМІ, згодом, знову виїхав за кордон.