На Одещині коп випадково застрелив свою колегу у її ж кабінеті: з'ясувалися нові подробиці

Читать на русском
Автор
13170
Співробітниця поліції загинула на місці
Співробітниця поліції загинула на місці. Фото npu.gov.ua

Свідки події кажуть, що вбивство сталося з необережності

В одному з відділків поліції Одеської області правоохоронець з табельної зброї вистрілив у голову своїй 26-річній колезі, внаслідок чого вона загинула на місці. Попередньо відомо, що вбивство сталося через необережне поводження зі зброєю.

Як передає "Суспільне", інформацію про це підтвердили у Державному бюро розслідувань, зазначивши, що в момент вистрілу поліціянт спілкувався зі своїми колегами у кабінеті, а коли клав службовий пістолет до сейфа через власну необережність вистрілив у голову колеги й вона загинула на місці.

Тим часом УНІАН повідомляє, що трагічний інцидент стався у місті Саврань на Одещині ще 6 серпня. Загиблою виявилася 26-річна співробітниця Нацполіції регіону.

Правоохоронці, які в момент пострілу були в одному приміщенні з загиблою та підозрюваний у її вбивстві, кажуть, що причиною надзвичайної події стало необережне поводження з табельною зброєю. Після інциденту чоловіка заарештували та розпочали службове розслідування.

Тим часом у місцевих Telegram-каналах з'явилася інформація, що стрілянина сталася у кабінеті загиблої, а її колега нібито прийшов на роботу у свій вихідний. Канали називають й ім'я загиблої, однак підтвердження цих даних наразі немає.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в окупованому Луганську почав орудувати серійний вбивця та ґвалтівник, який полює на самотніх жінок. За словами місцевих жителів, за останній час він позбавив життя вісьмох дівчат, але місцева "поліція" не надто його розшукує, оскільки є підозра, що він прибув до міста разом із російськими військовими.