Російська ракета в Одесі потрапила до гуртожитку монастиря УПЦ Московського патріархату: є руйнування та постраждалі (фото, відео)

Читать на русском
Автор
10470
Одеса після обстрілу
Одеса після обстрілу

З’явилися фото та відео наслідків ракетного удару по Одесі

Увечері вівторка, 21 березня, росіяни завдали удару по Одесі, в результаті якого дві крилаті ракети все ж таки досягли своїх цілей.

Як повідомляє Telegram-канал "Ху**ая Одеса", одна з них впала на будівлю гуртожитку ченців УПЦ МП на території одного з міських монастирів.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак своєю чергою повідомив, що попередньо встановлено, що обстріл вівся ракетами Х-59, дві з яких були збиті, а ще дві впали на території міста.

Він також підтвердив інформацію, що одна з ракет упала на території монастиря та пошкодила триповерховий житловий будинок. Внаслідок влучення є троє постраждалих.

Фото з місця події оприлюднила пресслужба ДСНС області. Рятувальники додали, що після удару в будівлі виникла пожежа на площі 40 квадратних метрів, проте її швидко загасили.

Як відомо, через своє розташування Одеса та область часто стає метою ударів росіян. Так, 9 березня під час масштабного ракетного удару в області було пошкоджено енергетичний об’єкт.