"Російську катьку зняв – українську Катерину народив": Братчук зворушливо похвалився поповненням у сім'ї (фото)

Читать на русском
Автор
12488
Сергій Братчук
Сергій Братчук. Фото Колаж "Телеграфу"

Сергій Братчук — відомий діяч в Одесі

У відомого спікера Одеської ОВА Сергія Братчука народилася донька. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook й зробив це досить оригінально.

"Російську катьку зняв – українську Катерину народив!" — прокоментував Братчук народження дитини. У дописі він мав на увазі пам’ятник Катерині ІІ, який демонтували в Одесі. Сам Братчук свого часу виступав за знесення імперського постаменту.

Як пише видання "Конструктив news", речник Одеської ОВА Сергій Братчук є одним із найвідоміших в Україні спікерів органів місцевої влади. Він регулярно виступає в ефірі "Єдиного телемарафону", розповідаючи про обстановку в Одесі.

Раніше працював у виданнях Міноборони, був військовим кореспондентом у 2014-му, а у 2018 року — пресофіцером у складі "Аратти" Дмитра Яроша. Також відомий одеський телеведучий 2015 року став волонтером і приєднався до організації "Чорний тюльпан". Вона знаходила та доставляла тіла загиблих із фронту. До повномасштабного вторгнення працював речником Одеської єпархії ПЦУ.

Нагадаємо, що недавно в Україні сталася сімейна подія у відомого військового Івана Мартинова. "Рівненський Чоткий паца" одружився і хоча молодята зробили це тихенько — така подія не пройшла непоміченою. А раніше відомий режисер, який зараз служить в ЗСУ, Олег Сенцов вперше побачив тримісячного сина.