Зеленський покликав бізнесменів у політику і назвав це своєрідним стартапом

Читать на русском
Автор
1147
Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

За словами президента, бізнесмени не повинні боятися ризикувати

Українські бізнесмени, які хочуть жити та розвиватися в Україні, мають йти у політику і таким чином допомогти державі, попри всі можливі ризики. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у ефірі політичного ток-шоу "Право на владу".

"Бізнес повинен йти в політику, допомагати країні, якщо він хоче жити тут. Мені здається, перше, де ми можемо обʼєднатися – йти у політику", — заявив Зеленський.

За словами президента, бізнесмени не повинні боятися ризикувати. При цьому Зеленський навів приклад своєї компанії (ймовірно мова йде про "Квартал 95"), який свого часу теж був стартапом і не побоявся піти у політику.

"Я можу сидіти серед вас всіх, і говорити як керівник великої компанії в України. Це також був стартап для України, провідна компанія – це ризики. А раптом вдасться? І якщо таких як я людей буде багато, ці люди серед нас, якщо вони ризикнуть – це раз. Друге – довіру треба заслужити. Влада повинна показувати, що вона робить щось. Що вона дуже хоче цього. Це повинні бути конкретні кроки, результати. І третє – не бути, мені так здається, не можна ненавидіти все, що квітне, все, що можна полити. Україна сьогодні саме така квітка. Всі ми, хто ризикнули своїм життям і пішли в політику – це великі ризики. Треба підтримувати таких людей. Це що не стартап?" – сказав Зеленський.

Також гарант додав, що люди, які їдуть на заробітки, насправді хочуть залишитися в Україні, але їм бракує довіри до держави.

Нагадаємо, як повідомляв "Телеграф", Зеленський озвучив три своїх головних досягнення на посаді президента України. Найголовнішим серед них, за словами президента, є армія.