"Слуга народу" випадково засвітила у Раді нове кадрове рішення Зеленського (фото)

Читать на русском
Автор
8063
Президент Зеленський змінить голову Шепетівської РДА
Президент Зеленський змінить голову Шепетівської РДА. Фото Колаж "Телеграфу"

Розмова про зміну кадрів йшла у телефонному листуванні

Одна з депутаток від президентської партії "засвітила" телефонну переписку, в якій йшла мова про нові кадрові рішення президента.

Відповідну фотографію вдалося зробити фотографу "Телеграфа" Яну Доброносову під час засідання сесії Верховної ради України, яке проходить в ці години в приміщенні парламенту.

Згідно з повідомленням, яке чиновниця отримала від відправника, який підписаний в її телефонів як "ООН", наступним керівником Шепетівської районної державної адміністрації стане Каменяш Антон Антонович. Також у тексті, де відправник посилається на "перевірені джерела" зазначається, що майбутній голова РДА Шепетівського району Хмельницької області вже був в Офісі президента, де отримав погодження від Зеленського.

Фото Ян Доброносов
Фотографія фотографа "Телеграфу" з приміщення парламенту

Варто відзначити, що згідно з інформацією, яка оприлюднена у декларації за 2018 рік на офіційному сайті Національної агенції з питань запобігання корупції (НАЗК), Каменяш Антон Антонович раніше займав посаду заступника начальника з інтендантського та комунально-побутового забезпечення у Державній установі "Замкова виправна колонія" (№58).

Окрім того, на порталі "Оpendatabot" вказано, що майбутній очільник Шепетівської РДА перебував на посаді викладача у Хмельницькій філії Академії державної пенітенціарної служби.

Каменяш Антон Антонович

Раніше "Телеграф" повідомляв, що під час засідання Верховної ради України, яке пройшло у вівторок, 1 лютого, президент Володимир Зеленський підписав важливий указ стосовно переходу української держави до засад профармії.