Британський міністр пригрозив "надерти д**у" Росії: у соцмережах "палає" (відео)

Читать на русском
Автор
2294
Глава Міноборони Британії Бен Уоллес
Глава Міноборони Британії Бен Уоллес. Фото 24 канал

Міністр нагадав Путіну, як британці "надерли сідниці" російському царю Миколі I

Очільник Міністерства оборони Британії заявив, що президент Російської Федерації Володимир Путин "пустився в повне безумство" у ситуації, яка наразі склалася навколо української держави, що викликало неабиякий шквал ненависті та образ у соцмережах з боку російських користувачів.

Про це глава Міноборони Британії Бен Уоллес заявив під час своєї промови у середу, 23 лютого, відзначивши, що Британія знову може "надерти сідниці" Росії, як було у 1853-1856 роках, під час Кримської війни, — пише The Guardian.

Окрім того, міністр додав, що російський президент Путін зараз робить ту саму помилку, яку колись вчинив цар Микола I, у якого не залишилося ні друзів, ні союзників.

"На жаль, ми маємо настирливого супротивника в особі Путіна, який повністю втратив глузд. Шотландська гвардія надірвала дупу цареві Миколі I в 1853 році в Криму. Ми завжди можемо зробити це знову. Цар Микола I зробив ту ж помилку, що і Путін, у нього не було ні друзів, ні союзників.", — заявив він.

Промова Голови Міноборони Британії Бена Уоллеса

Також Уоллес додав, що у складі британської армії є близько тисячі військових, які, за потреби, готові миттєво відреагувати на кризу. Окрім цього він запевнив, що у ситуації, яка стосується української держави, російський лідер Володимир Путін пустився "в повне безумство".

Тим часом користувачі соцмереж з Росії та України, які є супротивниками путінського режиму, підтримали міністра Уоллеса:

Користувачі відреагували на заяву Бена Уоллеса
Реакція користувачів мережі на промову глави Міноборони Британії

Раніше "Телеграф" повідомляв, що НАТО відреагувало на атаки бойовиків на Донбасі, наголосивши, що у Альянсі стурбовані поведінкою Росії та вважають це провокаціями.