Після розстрілу пологового будинку в Маріуполі в Британії закликали до ще більш жорсткого удару по путіну

Читать на русском
Автор
6430
Трасс вважає, що кремль потрібно карати санкціями
Трасс вважає, що кремль потрібно карати санкціями

Росія порушила цілісність та безпеку української держави, що є неприпустимим

Санкційна політика щодо кривавого диктатора володимира путіна з боку Заходу має бути максимально жорсткою і перетворитися на справжій "потік", котрий б’є по економічному благополуччю політика. Таким чином, на новини про обстріл пологового будинку в Маріуполі відреагувала глава британського МЗС Ліз Трасс.

Новина повідомляє "Телеграф", посилаючись на видання "The AGE".

За словами Трасс, іншим країнам потрібно терміново об’єднати зусилля, щоб зупинити розростання російської агресії, яка є абсолютно безконтрольною. Для цього, вважає чиновниця, настав час зробити особисті санкції проти путіна ще жорсткішими, щоб витрати з його боку виключно зростали.

"Якщо ми дозволимо путінському експансіонізму залишитися безкарним, це стане небезпечним сигналом для потенційних агресорів та авторитаристів по всьому світу", — наголосила Трасс.

Більше того, вона порівняла нинішню російсько-українську війну "зсувом парадигми масштабу 11 вересня".

Зазначимо, що Великобританія є однією з тих зарубіжних країн, які надають підтримку Україні та її громадянам із самого початку російської агресії. Слідом за США в Лондоні вирішили відмовитися від споживання нафтопродуктів з росії, місцеві робітники відмовляються приймати російські товари, а президента Зеленського в палатах парламенту проводжають величезними оваціями.