Нахабства вистачило: путін привітав Україну з днем перемоги

Читать на русском
Автор
21352
Володимир Путін привітав українців та мешканців окупованих територій з 9 травня
Володимир Путін привітав українців та мешканців окупованих територій з 9 травня

Глава росії на третій місяць війни проти України продовжує щось говорити про боротьбу з нацизмом

Кривавий диктатор володимир путін напередодні сакрального для кремля свята 9 травня відправив в Україну вітальне послання, в якому висловився про необхідність недопущення відродження нацизму.

Відповідна інформація була опублікована на сайті президента рф 8 травня.

путін в рамках звернення розповів, як був переможений нацизм у минулому, і що зараз загальний обов’язок, — не дати йому возродитися, і передавати наступним поколінням "правду" про війну і традицію "братської дружби".

Оперативно про головне читайте у нашому Телеграмі

Для ватажків бойовиків "днр" і "лнр" російський глава додав, що сьогодні вони нібито як і їхні предки займаються "визволенням" землі від "нацистської скверни".

Такі телеграми, окрім України та окупованого Донбасу, відправили до Грузії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Вірменії, Киргизії, Узбекистану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії.

Варто зауважити, що українці різко негативно відреагували на такі "вітання" від лідера країни-агресора, яка вже третій місяць знищує українські мирні міста.

"Нехай краще він застрелиться в Кремлі на 9 травня — користі буде більше", "Його вітальні нічні листівки сьогодні по всьому Миколаєву валяються", "По ходу знову обіжрався якихось анаболіків, зовсім кін**не", "Пришліть йому у відповідь конверт з відомою маркою", — пишуть серед іншого в коментарях.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, які підлі плани може виношувати росія проти України до 9 травня.