Найкрасивіші привітання з днем народження чоловікові

Читати російською
Автор

З цими побажаннями на день народження ви зробите чоловіка щасливим

Шукаєте привітання з днем ​​народження чоловікові ? Але яке з багатьох побажань вибрати? Які слова підібрати саме для вашого друга, знайомого чи коханого? Знайти відповідні побажання не завжди просто.

Найчастіше чоловіки мало виявляють емоції і багато хто з них ймовірно задовольнився б коротким побажанням. Але все ж таки хочеться порадувати іменинника в його особливий день і подарувати йому гарне привітання з днем народження. Одне з таких ви можете вибрати із добірки, яку склав "Телеграф".

Дуже красиві вітання з днем народження для чоловіка

Вітаю з дивовижним та неповторним святом, з Днем народження! Завжди бери від життя те, що можна. Адже життя, наново не переживеш. Люби завжди та будь коханим. Нехай цей світлий день принесе тобі тільки радість, успіх і здоров’я.

Сьогодні ми виконаємо всі твої бажання, а також дружно побажаємо тобі жити довго і щасливо, адже хто, як не ти, заслуговує на все найкраще? Не знайти таку другу чудову людину, а тому – щастя тобі, добробуту, удачі, непорушного здоров’я та вірної любові!

Вітаю з днем народження, хочу побажати впевненості у собі, прибуткової, спокійної та улюбленої роботи, стабільної, міцної, великої та щасливої родини, незабутніх вражень, дорогої машини, заміської дачі, повного будинку друзів, впевненості у завтрашньому дні.

Вважається, що День народження – це свято дитинства. Чи так це? Адже кожен прожитий рік – це набутий досвід, якісь досягнення та підкорення чергової вершини. Не треба сумувати! Пориньте у дитинство і згадайте – який це важливий день – Ви прийшли у цей світ і зробили щасливими багатьох людей. Я щиро вітаю Вас з Вашою датою та бажаю досягти ще багатьох висот. І, звичайно, простого людського щастя.

У день народження заведено бажати того, про що мріють усі люди на планеті. Кожен хоче бути здоровим і я щиро бажаю тобі міцного здоров’я на довгі роки. Усі хочуть бути коханими і я тобі бажаю цього від щирого серця. Я хочу завжди бачити тебе радісним, зігрітим взаємним коханням, зі щасливим блиском в очах. Звичайно, щоб щастя було повним, потрібно займатися улюбленою справою, почуватись потрібним та успішним. Я бажаю, щоб робота завжди приносила тобі не лише гідні прибутки, а й задоволення.

Нехай доля тебе завжди любить, удача поважає, щастя обіймає. Нехай здоров’я буде міцним, роки довгими та світлими, а будинок завжди зустрічає затишком та спокоєм. Здоров’я, кохання, життєвої сили та енергії, всіх благ та удач!

Не забудьте вибрати для свого чоловіка гарну листівку з днем народження.