Поздоровлення з днем народження для тітки від племінниці: найдобріші та найніжніші побажання

Читать на русском
Автор
1631
Вітання тітці від племінниці
Вітання тітці від племінниці. Фото pexels.com

Виберіть для близької родички душевне привітання

Тітки займають невіддільне місце у житті племінниці. Часто між цими родичками встановлюється особливий зв’язок. Тітка для племінниці не менше, ніж друг, зразок для наслідування та велика підтримка. Вона допомагає приймати життєво важливі рішення та вчить цінувати стосунки.

У день народження тітки надішліть їй кілька милих повідомлень, щоб особливим чином висловити їй свою любов, повагу та подяку. І якщо ви збентежені й шукаєте щирі привітання з днем народження тітці від племінниці, ознайомтеся з цією добіркою побажань, яку склав "Телеграф". У ній ви точно знайдете відповідні слова, щоб порадувати свою улюблену родичку.

Привітання коханій тітці з днем народження від племінниці

Дорога моя та улюблена тітка! Вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі здоров’я, щастя, довгих років життя. Нехай близькі тобі люди завжди будуть з тобою, щоб радість була у твоєму домі, була повна чаша кохання та турботи. Бажаю тобі всього найпрекраснішого, найкрасивішого і найвеселішого. Залишайся завжди молодою, красивою, життєрадісною та улюбленою моєю тіткою.

***

Дорога, промениста, улюблена і незамінна тітка! Цього прекрасного дня хочу побажати тобі завжди залишатися такою яскравою, позитивною, життєрадісною, енергійною та веселою! Нехай у всіх починаннях та повсякденних справах тебе супроводжує удача, будинок буде наповнений радісним сміхом близьких, нехай буде міцним здоров’я та не закінчується добробут! З днем народження!

***

Моя мила тітка, у твій день народження бажаю тобі оптимізму, здоров’я, щастя та живлющої енергії на довгі роки! Нехай яскраві подарунки та сюрпризи піднімуть настрій на всі 100%! Дякую за твою доброту та увагу!

***

Улюблену тітку сьогодні я вітаю із чудовим святом, з днем народження! Знайте, роки лише прикрашають вас і кожним прожитим днем ви можете впевнено пишатися! Я бажаю вам щастя, добробуту, процвітання, кохання, удачі, непорушного здоров’я та веселого настрою! Нехай щастя наповнює ваше життя світлом, теплом та ароматом весни щодня!

***

Улюблена тітка, вітаю! Як твоя племінниця, я можу з гордістю заявити: ти в мене найкраща! Розумна, красива, цікава та життєрадісна! З днем народження тебе, люба!

***

Мила, улюблена тітонька! Цього казкового дня хочу привітати тебе з днем народження. Бажаю тобі кохання, добра, миру, здоров’я, добробуту, підтримки з боку близьких, справжнього щастя! Бажаю тобі залишатися такою ж красивою, веселою та розуміючою, близькою та радісною! Зі святом, рідна!

***

Тітка – ти справжнє багатство та скарб! Будь завжди щасливою! Бажаю цінувати чудові моменти життя і радіти близьким і люблячим людям поруч, сонцю, посмішкам та всьому, що посилає новий день! З днем народження!

***

Дорога тітонька! З днем народження тебе! Я дуже тебе люблю. Цього дня хочеться побажати тобі одного — щоб твої очі блищали від радості, а якщо будуть сльози — тільки від щастя.

Раніше "Телеграф" публікував гарні вітання з днем народження для бабусі.