З Днем рибалки! Яскраві листівки та смішні музичні привітання зі святом

Читать на русском
Автор
8876
День рибалки – 9 липня
День рибалки – 9 липня. Фото Freepik

Не забудьте привітати знайомих рибалок з їхнім днем

День рибалки – щорічне свято, яке відзначається в Україні у другу неділю липня. В 2023 році дата випала на 9 число. Цього дня прийнято вітати рибалок, бажати їм здоров’я, щастя та, звичайно ж, чудового вилову у будь-яку погоду. Проте не варто плутати святкову дату з іншою, адже Всесвітній день рибальства відзначається 27 червня.

"Телеграф" публікує листівки із Днем рибалки 9 липня. Вибирайте картинку, яка сподобалася, завантажуйте на свій гаджет та пересилайте в соціальних мережах і месенджерах усім знайомим рибалкам. Щоб здивувати друзів та близьких, додайте до привітання смішне відео, така музична листівка точно порадує адресата.

Картинки на День рибалки 2023

Привітайте 9 липня професійних рибалок та тих, для кого це заняття є улюбленим хобі. Побажайте добра, мирного неба, ентузіазму й гарного клювання!

З днем рибалки привітання
З днем рибалки вірш
З днем рибалки
З днем рибака

Вітання з Днем рибалки

Вітання з Днем рибалки, прикольна картинка
Вітання з Днем рибалки
Вітання з Днем рибалки у віршах
Вітання з Днем рибалки

Музичні листівки з Днем рибалки українською мовою (відео)

Раніше "Телеграф" розповідав, які свята відзначають українці у липні 2023 року. І хоча у воєнний час додаткових вихідних не передбачено, цього місяця є кілька важливих дат, про які варто знати. Також зазирніть до церковного календаря на липень-2023.