Додайте в каву лавровий листок — і результат вас дуже здивує

Читать на русском
Автор
1963
Улюблена кава
Улюблена кава. Фото shuba.life

Мало хто знає про таке незвичайне поєднання

Без чашечки ароматної кави часто не обходиться жодного ранку. Напій пропонує заряджає енергією, добре бадьорить і дарує відмінний настрій.

Багато хто любить додавати в каву різні спеції, щоб зробити його смак ще більш насиченим. Традиційні добавки до напою — кориця або ваніль, гвоздика, імбир, а то й зовсім запашний перець. Однак мало хто додає у каву лавровий лист. Разом із "Главредом" розберемося, як його готувати і що особливого у такому напої.

Навіщо додавати до кави лавровий лист

Річ у тому, що таке поєднання — це не тільки незвичайний смак і пікантні нотки, які багатьом припадуть до смаку. Лавровий лист також здатний зробити напій дуже корисним.

А ще кава з лавровим листом — чудовий антидепресант, бореться зі втомою, і заразом відновлює нерви. Однак через тонізуючі особливості такого напою його варто пити до полудня.

Як правильно приготувати каву з лавровим листком

Прянощі потрібно додати до напою відразу після того, як ви його зварите і наллєте в чашку. У випадку, якщо ви п’єте розчинну каву, додайте лист відразу після того, як заллєте його окропом. Зачекайте кілька хвилин і дістаньте листочки, як тільки відчуєте характерний запах. Але не перетримайте, інакше напій може стати гірким.

Щоб кава була ароматною тривалий час, важливо її правильно зберігати. Дотримуйтесь їх і кави насолоджуйтесь напоєм.