Просто залийте пиво у сковорідку: хитрість, яка допоможе вам на кухні

Читать на русском
Автор
49110
Трюк із пивом спростить вам життя
Трюк із пивом спростить вам життя. Фото Meta.ua

Ваші сковорідки будуть виглядати як новенькі

Під час приготування на сковороді залишається жир, який потім в’їдається у поверхню. Як наслідок — з’являється нагар, який погано відмивається.

Але не поспішайте викидати такий посуд. Разом з Ukr.Media розповімо, як очистити сковорідку від нагару в домашніх умовах за допомогою одного лише інгредієнта.

Як очистити сковороду від жиру та бруду

Виявляється, пиво – це не лише улюблений напій багатьох людей, але й ефективний засіб для боротьби із забрудненнями на кухні. Пивні компоненти та кислоти діють як чудодійний засіб для видалення жиру та бруду зі сковорідок та каструль.

Для цього просто налийте пиво в посуд і залиште на кілька хвилин — час залежить від товщини забруднень. Компоненти пива швидко і легко розпушують осад, що накопичився. Через 15-20 хвилин ви зможете легко очистити кухонне приладдя звичайним способом. Якщо забруднення занадто стійкі – залиште посуд у пиві на годину або більше

Тому якщо хочете використовувати його для очищення кухонного посуду, знайте, що це дуже ефективно. Вам для цього потрібно лише кілька хвилин вільного часу.

А чи знали ви, що нову сковороду потрібно правильно підготувати до використання? Це допоможе продовжити термін служби виробу і позбавить деяких негативних моментів.