Диво-інгредієнт: що додати у фарш, щоб котлети були ніжними і соковитими
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 10038
![Часто кабачок додають до котлет в цілях економії, але він ще й робить фарш значно смачнішим](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/c1/343d5fbe-0ab842f2291e02158df5ad3e26783c14.jpeg?v=5813_1)
Йдеться про один бюджетний продукт
Ми розповідали, чим замінити хліб у котлетах. Тепер ділимось порадою, яка допоможе зробити м’ясну страву ще смачнішою.
Зазвичай для надання котлетам м’якості і ніжності до фаршу додають вимочений в молоці м’якуш хліба. Але такий варіант влаштовує далеко не всіх гурманів. На Pixelinform розповіли про ідеальний спосіб його замінити, з яким буде ще смачніше.
Деякі кулінари використовують у котлетах цибулю. Але найкраще підійде овоч з менш яскравим і різким смаком. Найкращим вважається додавання кабачка. З ним котлети завжди будуть виходити неймовірно ніжними, а ще цей овоч не маскує м’ясний аромат.
Як додати кабачки до фаршу
Один кабачок треба помити. Якщо плід старий — очистити від шкірки та насіння. Його слід подрібнити за допомогою великої тертки. У отриману масу додати половину чайної ложки солі, а через кілька хвилин — віджати кабачок.
Готову кабачкову масу слід змішати з фаршем. Один середній тертий кабачок додають на 500 г м’ясної основи. У суміш за бажанням треба відправити зелень та приправи. Бажано додати манку — вона теж допоможе котлетам зберегти соковитість. Трьох столових ложок буде достатньо.
Після додавання манки фарш повинен постояти. Буквально за 15-20 хвилин можна вже формувати котлети.
Така страва буде пишною та матиме яскравий смак. Також ми розповідали про невдалий інгредієнт, який псує смак дерунів.